skip to Main Content

Van der Kolk Infra, dé betrouwbare partner in grond,- weg,- en groenprojecten

Opgericht in 2014 is van der Kolk Infra al negen jaar de betrouwbare partner in Wierden en de regio Twente met kennis van zaken in grondverzet, infrastructurele en civieltechnische projecten. Door de persoonlijke aanpak en flexibiliteit werken wij als échte partner mee aan diverse projecten! Ons doel is het leveren van kwaliteit. Hierdoor hebben wij een stevige reputatie verworven bij diverse kleine en grote opdrachtgevers. Vanwege groei zijn wij per direct op zoek naar een:

(Junior) Werkvoorbereider (40 uur p/w)

Werken bij het leukste Infra bedrijf van Nederland

Als (junior) werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden van de diverse activiteiten op basis van het bestek, de geldende normen, specificaties en voorschriften van een project.

Je bent de verbinder tussen de collega’s binnen / buiten het bedrijf en stelt de juiste prioriteiten. Jij bent de onmisbare schakel in het proces van voorbereiding, uitvoering, beheer en onderhoud. Jij zorgt ervoor dat alles is geregeld voor je collega’s, zodat zij het werk goed kunnen uitvoeren. Momenteel ligt deze verantwoordelijkheid bij de directeur en oprichter, maar vanwege de groei van ons bedrijf hebben wij versterking nodig.

Als werkvoorbereider ondersteun je Van der Kolk Infra onder andere door:

 • Opstellen, uitwerken en versturen van diverse offertes; 
 • Lezen en opstellen van bestekken; 
 • Projectadministratie, projectplanning en overdracht aan de uitvoerder/voorman;  
 • Contact onderhouden met onderaannemers, uitvoerders, opdrachtgevers en leveranciers;  
 • Aanvragen van de benodigde vergunningen;  
 • Ondersteuning bij technische vraagstukken; 
 • Tijdig materiaal en gereedschap beschikbaar stellen.

Elke dag met plezier naar je werk!

Jij komt terecht in een nuchtere organisatie waar je werkdagen veelzijdig zijn en geen dag hetzelfde is. Doordat je komt te werken in een klein team zijn de lijnen kort, en is er directe communicatie. We kijken samen welke werkzaamheden en verantwoordelijkheden het beste bij jou passen. Samen zorgen wij ervoor dat jij het beste uit jezelf haalt en elke dag met plezier naar je werk gaat! 

Wat bieden we jou?

 • Werken in een gemotiveerd en enthousiast team;
 • Baan voor langere tijd met intentie tot vaste aanstelling;
 • Goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen;
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien;
 • Goed salaris volgens Cao van Groen Grond en Infrastructuur (GGI). 

Wie ben jij?

Je bent een enthousiaste, en gedreven (junior) werkvoorbereider. Jij staat je mannetje en beschikt over overtuigingskracht. Daarnaast herken jij jezelf in de volgende kenmerken:  

 • Mbo+ en/of Hbo werk,- en denkniveau in een technische richting bijvoorbeeld in de richting van civiele techniek, werktuigbouwkunde, bouwkunde of vergelijkbaar.  
 • Zelfstandig, leergierig en een nuchtere instelling. 

Ben je net afgestudeerd? Dan nodigen wij je ook van harte uit om te solliciteren! 

Bij Van der Kolk Infra vinden we een prettige werkomgeving erg belangrijk. We hebben een hecht team waar we op een informele manier samenwerken. We zijn een groeiende organisatie waar we hard werken, en waar tevens ruimte is voor gezelligheid, humor en een informele weekafsluiting op vrijdag!

Enthousiast geworden?

Stuur jouw reactie naar John van der Kolk, via john@vanderkolk-infra.nl en wordt ( Junior ) Werkvoorbereider bij Van der Kolk Infra! Wil je eerst meer weten over de functie? Dan kun je bellen met John via +31610610964.

Van der Kolk Infra staat altijd open voor nieuw talent. Is de getoonde vacature niet waar je naar op zoek bent? Ben je een aanvulling in ons team op een ander vlak? Aarzel dan niet om een open sollicitatiebrief met motivatie en je CV aan ons te sturen. We maken graag kennis met je!

Back To Top