skip to Main Content

Van der Kolk Infra, uw betrouwbare partner in grond,- weg,- en groenprojecten

Opgericht in 2014 is van der Kolk Infra al zeven jaar de betrouwbare partner in Wierden en de regio Twente met kennis van zaken in grondverzet, infrastructurele en civieltechnische projecten. Door de persoonlijke aanpak en flexibiliteit werken wij als échte partner mee aan diverse projecten! Ons doel is het leveren van kwaliteit. Hierdoor hebben wij een stevige reputatie verworven bij diverse kleine en grote opdrachtgevers. Vanwege groei zijn wij op zoek naar een:

Office Manager (40 uur p/w)

Nuchter en allround organisatietalent

Van der Kolk Infra heeft in de afgelopen jaren een mooie groei doorgemaakt en ons team bestaat inmiddels uit 11 vaste medewerkers en gemiddeld 5 flexibele krachten. Op onze eigen locatie aan de rand van Wierden zijn wij bezig met het doorvoeren van een professionaliseringsslag. Als office manager draag je bij aan dit gezamenlijke doel om een professionele en toekomstbestendige organisatie neer te zetten.

Jouw werkomgeving

Als office manager neem je een centrale plek in binnen van der Kolk Infra. Je bent de rechterhand van de directeur en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt zowel op ons terrein in Wierden als bij de medewerkers die onderweg zijn voor diverse klussen. We hebben een gezonde ambitie en het succes zal worden vergroot als zaken op kantoor efficiënt en soepel verlopen. Jij komt terecht in een nuchtere organisatie waar geen dag hetzelfde is.

Wat ga je doen?

Wij zoeken een nieuwe collega met een passie voor coördineren en structureren. Je stapt in een verantwoordelijke functie waarbij je zelfstandig een heel divers takenpakket oppakt. Je fungeert als eerste aanspreekpunt zowel intern als extern en voelt je als een vis in het water in een dynamische omgeving. Als Office manager ondersteun je van der Kolk Infra door:

  • Organiseren en structureren dagelijkse gang van zaken;
  • Bijhouden van de dagelijkse planning en de verwerking van geregistreerde uren;
  • Afhandelen van inkomende en uitgaande communicatie (telefoon, e-mail, vragen via de website/facebook etc.);
  • Facturatie in samenwerking met de directeur;
  • In en uitgaande stromen van goederen; zak goed, los gestorte goederen en diversen;
  • Beheer van de weegbrug; bedienen stoplicht en registratietool (dit leren we je natuurlijk)

Wie ben jij?

Je bent een enthousiaste, organisatorisch sterke office manager. Je gaat te werk met kennis van zaken, je staat je mannetje en beschikt over overtuigingskracht. Daarnaast herken jij jezelf in de volgende kenmerken:

  • Mbo+ werk,- en denkniveau;
  • Een aantal jaren relevante werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift;
  • Proactief, representatief, leergierig en een nuchtere instelling;

Bij Van der Kolk Infra vinden we een prettige werkomgeving erg belangrijk. We hebben een hecht team waar we op een informele manier samenwerken. We zijn een jonge, groeiende organisatie waar we hard werken, en waar tevens ruimte is voor gezelligheid en humor. De Cao van Groen Grond en Infrastructuur (GGI) is van toepassing. We starten op basis van een 7 maanden contract; 1 maand proeftermijn, met uitzicht op een vast contract.

Enthousiast geworden?

Stuur jouw reactie naar John van der Kolk, via john@vanderkolk-infra.nl en wordt Office Manager bij Van der Kolk Infra! Wil je eerst meer weten over de functie? Dan kun je bellen met John via +31610610964.

Van der Kolk Infra staat altijd open voor nieuw talent. Is de getoonde vacature niet waar je naar op zoek bent? Ben je een aanvulling in ons team op een ander vlak? Aarzel dan niet om een open sollicitatiebrief met motivatie en je CV aan ons te sturen. We maken graag kennis met je!

Back To Top