skip to Main Content

Van der Kolk Infra, betrouwbare partner in grond,- weg,- en groenprojecten

Opgericht in 2014 is van der Kolk Infra al negen jaar de betrouwbare partner in Wierden en de regio Twente met kennis van zaken in grondverzet, infrastructurele en civieltechnische projecten. Door de persoonlijke aanpak en flexibiliteit werken wij als échte partner mee aan diverse projecten! Ons doel is het leveren van kwaliteit. Hierdoor hebben wij een stevige reputatie verworven bij diverse kleine en grote opdrachtgevers. Vanwege groei zijn wij op zoek naar:

Grondwerker (40 uur p/w)

Houd jij van het werken in de buitenlucht? Ben je op zoek naar een baan voor langere tijd? Heb je misschien al ervaring met grondverzet of lijkt je dit een mooie uitdaging om een nieuwe carrière starten?

Kraanmachinist (40 uur p/w)

Beschik jij over machinegevoel en vakmanschap? Is veilig werken en manoeuvreren met een kraan voor jou geen probleem? Ben jij in het bezit van een geldig VCA certificaat of bereid deze te behalen?

Enthousiast geworden?

Stuur jouw reactie naar John van der Kolk, via john@vanderkolk-infra.nl. Wil je eerst meer weten over bovenstaande functies? Dan kun je bellen met John via +31610610964.

Van der Kolk Infra staat altijd open voor nieuw talent. Is de getoonde vacature niet waar je naar op zoek bent? Ben je een aanvulling in ons team op een ander vlak? Aarzel dan niet om een open sollicitatiebrief met motivatie en je CV aan ons te sturen. We maken graag kennis met je!

Back To Top