skip to Main Content

Van der Kolk Infra, dé betrouwbare partner in grond,- weg,- en groenprojecten

Opgericht in 2014 is van der Kolk Infra al negen jaar de betrouwbare partner in Wierden en de regio Twente met kennis van zaken in grondverzet, infrastructurele en civieltechnische projecten. Door de persoonlijke aanpak en flexibiliteit werken wij als échte partner mee aan diverse projecten! Ons doel is het leveren van kwaliteit. Hierdoor hebben wij een stevige reputatie verworven bij diverse kleine en grote opdrachtgevers. Vanwege groei zijn wij per direct op zoek naar een:

Kraanmachinist (40 uur p/w)

Nuchter en allround talent met (enige) ervaring

Veilig werken en manoeuvreren met een kraan is voor jou geen probleem! Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden op de kraan. Wij hebben diverse projecten, de meest voorkomende werkzaamheden zullen in het kabel en leidingwerk zijn. Ook hebben wij werkzaamheden in de grond-, weg- en waterbouw.

Waar ga je werken?

Jij komt terecht in een nuchtere organisatie waar geen dag hetzelfde is. We hebben een gezonde ambitie en het succes zal worden vergroot als voorkomende werkzaamheden met de kraan soepel verlopen.

Wat bieden we jou?

  • Kwalitatief goed gereedschap en bedrijfskleding;
  • Baan voor langere tijd met intentie tot vaste aanstelling;
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien;
  • Werken in een gemotiveerd en enthousiast team;
  • Goede pensioenregeling en collectieve verzekeringen;
  • Goed salaris dat iedere maand op tijd op je rekening wordt gestort.

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt aantoonbare werkervaring als kraanmachinist;
  • Je hebt een flexibele, proactieve instelling en kan veilig werken;
  • Je bent in het bezit van een B rijbewijs en bij voorkeur rijbewijs BE;
  • Je bent in het bezit van een geldig VCA certificaat of bereid deze te behalen.

Bij Van der Kolk Infra vinden we een prettige werkomgeving erg belangrijk. We hebben een hecht team waar we op een informele manier samenwerken. We zijn een jonge, groeiende organisatie waar we hard werken, en waar tevens ruimte is voor gezelligheid en humor!

Lijkt jou dit een mooie uitdaging om een nieuwe carrière starten?

Stuur jouw reactie naar John van der Kolk, via john@vanderkolk-infra.nl en wordt Kraanmachinist bij Van der Kolk Infra! Wil je eerst meer weten over de functie? Dan kun je bellen met John via +31610610964.

Van der Kolk Infra staat altijd open voor nieuw talent. Is de getoonde vacature niet waar je naar op zoek bent? Ben je een aanvulling in ons team op een ander vlak? Aarzel dan niet om een open sollicitatiebrief met motivatie en je CV aan ons te sturen. We maken graag kennis met je!

Back To Top