skip to Main Content

Bestrating laten aanleggen? Geef uw bedrijfspand of woning een extra uitstraling!

Van der Kolk Infra verzorgt volledige bestratingen met nieuwe of gebruikte materialen. We starten met een inventarisatie van de huidige situatie en uw wensen en vereisten om te komen tot een planmatige aanpak voor het aanleggen van uw bestrating. Heeft u nog geen idee over hoe u de bestrating wilt laten aanleggen? Geen paniek, ook daarin kunnen wij u adviseren. Samen met u bepalen we welk soort stenen het beste bij uw bedrijfspand of woning passen. Indien van belang werken we hierbij samen met andere leveranciers.

Voor het uitvoeren van de bestratingen beschikken wij over diverse moderne machines. De machines zijn geschikt voor zowel grote als kleine ruimtes, maar ook voor smalle doorgangen rondom het straatwerk.

Met behulp van de volgende machines zorgen wij voor een vakkundig eindresultaat, van uw oprit, schoolplein, terras, industrie- of parkeerterrein:

  • Graafmachine
  • Mini-shovel
  • Rupsdumper
  • Laserapparatuur

Na afloop evalueren wij het project en bespreken we met u de mogelijkheden voor het periodieke onderhoud dat wij, indien gewenst, voor u kunnen verzorgen.

Wilt u bestrating laten aanleggen voor uw bedrijfspand of woning? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de situatie te bekijken en u een passend advies te geven.

Back To Top