skip to Main Content

Heeft u een sloopklus? Bij Van der Kolk Infra is uw sloopwerk in goede handen.

Slopen is het omgekeerde van bouwen en vraagt dan ook net zoveel kennis en kunde. Wij zijn gespecialiseerd in sloopwerken en het gescheiden afvoeren van sloopmaterialen. Al onze sloopwerken starten met een onderzoek en inventarisatie van het te slopen gebouw of woning. Uit de constructie van het gebouw blijkt meestal welke werkmethodieken we kunnen toepassen.

In de loop der jaren zijn er hogere eisen aan de wet- en regelgeving van het sloopwerk gesteld. Met name de eisen omtrent veiligheid tijdens het slopen zijn verhoogd. Veiligheid stellen wij altijd voorop. Wij beschikken voor het uitvoeren van de sloopwerk over deskundig personeel en de juiste machines, welke kunnen worden uitgerust met specialistische hulpstukken voor het sloopwerk. Ook stellen wij alles in werking om overlast van het sloopwerk voor de omgeving tot een minimum te beperken. Soms kan het voorkomen dat wij gevaarlijke stoffen aantreffen, deze worden door ons volgens de geldende regelgeving afgevoerd.

Heeft u een ‘kleine’ sloopklus? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de situatie te bekijken en u een passend advies te geven.

Back To Top